Сьоріндзі Кемпо складається з п’яти родинних організацій.

Ці п’ять окремих організацій безпосередньо пов’язані з Сьоріндзі Кемпо, і разом формують Організацію Сьоріндзі Кемпо, якою керує Коума Со (Сьориндзі Кемпо Сіке). Організація Сьоріндзі Кемпо має на меті забезпечити можливість передачі наступним поколінням вчення і техніки, заснованої Кайсо Со Досіном, і подальший правильний розвиток Серіндзі Кемпо в 21-му столітті.

Таким чином, кожна організація прагне твердо дотримуватися своїх особливостей, і водночас усі вони перебувають у тісній співпраці з поширення вчення, розвитку освітньої діяльності, а також сприяють суспільству через виховання людей, яких суспільство потребує.

Федерація Сьоріндзі Кемпо

Мета – поширення Сьоріндзі Кемпо, сприяння прогресу та процвітанню суспільства.

Конго Дзен Сохондзан Сьоріндзі

Ґрунтується на навчанні Конго Дзен і на дисциплінованій практиці Сьоріндзі Кемпо. Сохондзан виховує та просвітлює учнів.

Всесвітня Організація Сьоріндзі Кемпо

Об’єднує та підтримує зусилля, спрямовані на розвиток Сьоріндзі Кемпо у країнах по всьому світу

Спеціальна Школа Дзенрін Гакуен

Навчає членів Організації лідерським якостям, необхідним підвищення добробуту суспільства. Корпорація з обмеженою відповідальністю середнього рівня.

Корпорація по Захисту Інтелектуальної Власності Сьоріндзі Кемпо

Встановлює та захищає інтелектуальну власність Сьоріндзі Кемпо.

Фундаментальне правило – отримати, передати та розвинути Вчення Кайсо

Спадщина Кайсо – це філософське вчення, бойове мистецтво та унікальна система навчання самозахисту.

Організація Сьоріндзі Кемпо існує, щоб охороняти та розвивати його. Фундаментальне правило Організації – належним чином вивчати спадщину Кайсо та розвивати Організацію. Вся організаційна структура та діяльність Сьоріндзі Кемпо підпорядкована цьому правилу.